Category Archives: ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah

Room Service

Lepas SPM dulu, baby penah kerja kt hotel ni..baby pakai apply je la…time tu, xtaw position2 yg ada kt hotel..so, babay dpt keje as waitress, bhgn room service..so, u all taw la kan, apa job yg baby kena buat…hantar order, … Continue reading

Posted in baby, bola sepak, booking, gadis notty, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, hotel, jilat apam, jilat pussy, pemain bola sepak, perlawanan bola, pussy, room service, tetek, tetek kelentit | 2 Comments

Kerja dgn Bos…

Ari ni, ramai tak datang ofis, sebab ada yang cuti, ada yang keja luar…tinggal beberapa org je…aku igt nk cuti gak..tp, bos aku keje ari tu..ari ni, agak relax ckt, keje xbanyak sgt..so, maen FB je la..ari ni mendung je..so, … Continue reading

Posted in balak tegap, boss, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, office, ofis, pussy hangat basah kemut batang, sekretari main dengan boss, setiausaha, sex di pejabat | Leave a comment

Sensasi Nikmat

Kau, aku ikat di katil… Lalu, aku hembus angin di telinga mu… Dan, aku cium dan jilat leher mu… Bibirmu, ku kucup mesra… Lidah kita berlawan-lawan… Ahhhh..sedapnye… Putingmu, ku jilat… Digentel juga dengan lidahku yg kasar… Seluruh badanmu, aku kucup… … Continue reading

Posted in balak tegap, batang besar, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah | Leave a comment

Birthday Part II

After beberapa round mlm td, we all sume bgn lmbat..kepenatan….baby pon bgn, mandi…. Then, perot lapar lak….baby pon, dah siap2 pakai singlet n short, xpakai bra, but i pkai thong ;)Baby trus pg dapor, nak masak…lgpon, ade la 2-3 org … Continue reading

Posted in batang besar, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, main, melayu, mengerang, nyonyot breast, pecah dara, pussy hangat basah kemut batang, tetek, tetek kelentit | 1 Comment

Announcement!!

Kepada sesiapa yang nak let go minyak Lampe Berger leh PM pada saya….. saya leh bantu anda clearkan stok bawah katil… email : gadisnotty@gmail.com or PM kt FB – garthisnowwty@gmail.com nuffnang_bid = “cc9e02d8f8210928caf30c9a7dc27787″;

Posted in ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah | 1 Comment

Birthday Party!

Sebelom ni, baby rasa, baby penah mention, yang baby tak pernah minum and mabuk kan….but, malam tu, baby termakan pujukan gurl…mlm tu, both of us pergi birthday party kt umh kawan gurl…datang2 je, sume lelaki…emm, baby dpt rase kan..yang gurl … Continue reading

Posted in ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah | Leave a comment

Pembelajaran yg menyeronokkan! ;) (baby)

Semalam, baby and girl, jadi ‘cikgu sains’….utk 6 org ‘student’…well, mula2, bt pengecaman body…then, we all tnjuk tmpt2 sensetif….time tnjuk tmpt2 sensetif, we all suruh drg pgg sndiri tmpt2 tu…u all mst dh taw kt mne kn…msti la nipples, breasts, … Continue reading

Posted in ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, pussy hangat basah kemut batang | Leave a comment

Bergilir-gilir (pt 1)

Baru2 ni, baby and girl maen dgn ada guy ni…guy ni, mmg best…skill dia terbaek, dia sgt gentle…slalunye, we all dpt guy yg, ganas, glojoh….actually, drg menyakitkan ktrg…emmm…so, bnda ni terjadi kat suatu tmpat…me n gurl, xpenah maen bedua…stkt bogel … Continue reading

Posted in batang ayah, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, nyonyot breast, pussy hangat basah kemut batang | Leave a comment

rawatan menyeluruh…

Baby dah 2 hari xsihat, batuk2….so, smlm, baby pergi klinik, baby jumpe doktor…lepas tggu dalam stengah jam..turn baby jumpe doktor…baby pon masuk..doktor ni, muke blh thn, body dia, mantap!bila masuk, tu, dia check as usual…then, dia just bagi ubat batuk, … Continue reading

Posted in batang ayah, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, main, tetek kelentit ghairah wanita berahi | 1 Comment

Akhirnya…

Hai guys… nuffnang_bid = “cc9e02d8f8210928caf30c9a7dc27787″; Baby dah lame xupdate…gurl lg la lame…die tgh bahagia tu, hrp2 nnt, byk la cerita dia nnt… The reason why baby dah lama xupdate sebabnya, baby dah lama tak dapat….sebab baby terlalu bz… Last night, … Continue reading

Posted in batang ayah, ghairah gadis nakal gadis notty puting stim sedap basah, melayu, mengerang, nyonyot breast, tetek kelentit | 1 Comment